fbpx

UniVRse Educatie in Realitate Virtuala

Cu un brand cool si concepte unice în România, UniVRse a dezvoltat pentru profesori, parinți și copii în egală măsură o aplicație 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓𝐀 care pune la dispoziție lecții diverse, educative și interactive în 360 sau VR.

Cu VR și AR, profesorii nu mai sunt limitați de spațiul clasei. Realitatea Virtuala vă permite să explorați lumea în timp ce AR aduce concepte interactive la viață – permițând profesorilor să-i îndrume pe elevi prin colecții de scene la 360 ° și obiecte 3D, indicând site-uri și artefacte interesante pe parcurs.


petreceri copii
petreceri copii

Ochiul Uman

Uite! Ceea ce ți se întâmplă acum este miracolul vederii. Într-o fracțiune de secundă, o singură privire ne spune dimensiunea, culoarea, forma și textura unui obiect, precum și dacă este aproape sau departe, și dacă se mișcă sau stă nemișcat.

Vezi lectia


Sistemul Respirator

Sistemul respirator ne permite să respirăm. Este alcătuit din mai multe zone cheie, printre care nasul, gura, traheea și plămânii. Sistemul respirator funcționează în strânsă legatură cu sistemul circulator. Scopul respirației este ca organismul să primească oxigen și să elibereze dioxid de carbon, adică deșeuri. Oxigenul și dioxidul de carbon sunt transportate de sânge. Adulții normali respiră de aproximativ 12-16 ori într-un minut. Atunci când fac exerciții fizice, aceștia pot respira de până la 45 de ori într-un minut.

Vezi lectia


Sistemul Muscular

Sistemul muscular ajută corpul nostru să se miște și joacă un rol major în aproape toate procesele noastre interne. Fără mușchi, inima noastră nu ar bate, oasele noastre nu s-ar putea mișca și mâncarea nu ar putea fi digerată.

Vezi lectia

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button