fbpx

Despre UniVRse

Descoperă o nouă dimensiune!

Descoperă
Realitatea Virtuală

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi. Așa cum îi spune și numele, uniVRse este universul VR-ului, cel mai nou concept de pe piață, dotat cu cele mai multe perechi de ochelari HTC Vive la nivel național.

Mai mult decât atât, suntem singurii din România care îți punem la dispoziție platforme omnidirecționale, platformele KatWalk, pe care te poți deplasa în timp real, toate mișcările din mediul fizic fiind redate în mediul virtual, integrându-te în felul acesta în joc propriu-zis. Diferența dintre ochelarii de KatWalk și ochelarii de VR este dată de faptul că ai spațiu nelimitat de mișcare, în timp ce realitatea virtuală îți impune o limită de 5m, iar experiența este mult mai intensă.

Ne-am gândit să creăm acest spațiu din pasiune pentru gaming, pentru tot ce ține de tehnologie modernă și de realitate virtuală, dar mai ales pentru experiența socială. Știm cât de mult înseamnă prietenii pentru tine, prin urmare, vă punem la dispoziție jocuri multiplayer și simulatoare de curse in VR.

Univrse este punctul de intersecție între plăcerea de a te juca (individual sau în grup), de a evada din realitatea propriu-zisă și a intra într-o lume imaginată. Este locul în care poți învăța lucruri din diverse domenii, într-un mod interactiv și captivant! Este locul în care îți poți înfrunta anxietatea și îți poți trata anumite fobii, precum frica de zbor, de spații închise, etc. De asemenea, Univrse poate fi gazda ta pentru cele mai cool evenimente speciale din viața ta, fie zi de naștere, fie corporate. Mai spunem? Hai să te convingi!

Platforme KatWalk

Platforma KAT WALK este o nouă bandă rulantă omni-direcțională pentru realitatea virtuală, cu un design special realizat, ce oferă o experiență nerestrictivă, cu posibilitate de mișcare la 360 de grade într-un spațiu restrâns. Are incorporați senzori de mișcare, care îți permit să controlezi personajul din joc cu propriul corp, lăsându-ți libertate să mergi, să alergi, înainte și înapoi, să sari, să te ghemuiești și să stai în lumea virtuală.

Mai multe detalii


Ochelari VR / HTC Vive

Ochelarii HTC VIVE te teleportează de jur împrejur într-o lume virtuală fără margini, conferindu-ți libertate de mișcare și senzație puternică de atingere a imaginilor. SteamVR Tracking te ajută să ai parte de cea mai faină experiență posibilă și îți permite să te joci oricum îți dorești – așezat, în picioare sau de-a lungul spațiului alocat.

Mai multe detalii

Simulatoare de curse VR

Volanele de curse VR sunt cele mai fiabile simulatoare de curse auto, ce dispun de modele de controllere ușor de folosit și atractive. Simulatoarele dispun, de asemenea, de un motor dual force feedback, transmisie elicoidală și de o direcție clară, silențioasă, păstrată cu ajutorul padelelor schimbătorului de viteze, care creează o tranziție lină, fără distragere a atenției de la monitor.

Mai multe detalii

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button