fbpx

Ce zici de o experiență cu totul altfel ?

Distracție în VR – fără limite!

Suntem cea mai mare sală de jocuri în realitate virtuală, prin urmare ne permitem să punem la dispoziție spațiul pentru a organiza diverse evenimente, petreceri private sau zile de naștere.

Imersiunea în realitatea virtuală este o reală distracție pentru copiii de peste 6 ani. Aici nu avem limită de vârstă. Sau de mișcare. În VR totul e fără limite! Iar după o săptămână obositoare la job, în care ai jonglat cu deadline-urile, cu task-urile și eventual cu găsirea unor soluții să-ți împaci copilul că nu te-ai încadrat să-l iei la timp de la școală… parcă meriți și tu o pauză, nu-i așa?

Petreceri pentru copiiRealitatea virtuală îi fascinează pe cei mici prin diversitatea aplicațiilor, prin transpunerea în locul caracterului din joc și prin opțiunea 360 care le conferă libertate de mișcare absolută.

Mai multe detalii

Petreceri privatePetrecerile private sunt întotdeauna o bătaie de cap, începând cu alegerea locației, cu amenajarea spațiului, până la faptul că trebuie să mulțumești toți invitații.

Mai multe detalii

Ia-ți gașca de prieteni nebunatici și veniți la Univrse pentru o experiență socială diferită! Puneți spontan de-o petrecere pe bune, ca-n vremurile în care grijile erau doar cum s-o faci pe fata de care-ți place să accepte o întâlnire sau cum să ajungi la examen după o noapte pierdută. Realitatea virtuală te va ajuta să evadezi din cotidian, să uiți pentru o oră-două ce înseamnă să fii adult și să redevii tu însuți, cel care nu-ți permiți să fii zi de zi.

Apoi ia-ți și copilul. E șansa ta de a petrece timp de calitate cu el și de a vorbi aceeași limbă. Aplicațiile multiplayer te vor ajuta să interacționezi cu copilul tău și să te apropii de el. Mai mult decât atât, devii părintele cool pe care ți l-ai dorit la rândul tău, sau care ai visat dintotdeauna să fii.

De asemenea, îl poți ajuta și pe el să devină cel mai cool copil din școală, organizându-i ziua de naștere la noi. Suntem specializați în lucrul cu copiii, iar explozia de energie cu care umplu sala ne face și pe noi să ne simțim din nou copii și ne bucurăm de fiecare dată de prezența lor.

Rezervă pentru evenimente

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată în funcție de evenimentul pe care vrei să-l organizezi.


Adresa

Blvd. Pipera, nr. 2, Bucuresti
(în spatele benzinăriei MOL)


Telefon

031 005 02 94


Email

contact@univrse.ro


  Nume și prenume

  Telefon

  Email

  Nr. de persoane

  Alege pachet

  * Vă rugăm să ne transmiteti data aproximativa pentru petrecere. Un membru al echipei o să vă contacteze în cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervării.

  Data rezervării

  Ora rezervării (în intervalul 12:00 – 20:00)

  Detalii Suplimentare

  Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

  Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
  Facebook Univrse.ro
  Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
  Call Now Button