fbpx

UniVRse Educatie in Realitate Virtuala

Cu un brand cool si concepte unice în România, UniVRse a dezvoltat pentru profesori, parinți și copii în egală măsură o aplicație 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓𝐀 care pune la dispoziție lecții diverse, educative și interactive în 360 sau VR.

Cu VR și AR, profesorii nu mai sunt limitați de spațiul clasei. Realitatea Virtuala vă permite să explorați lumea în timp ce AR aduce concepte interactive la viață – permițând profesorilor să-i îndrume pe elevi prin colecții de scene la 360 ° și obiecte 3D, indicând site-uri și artefacte interesante pe parcurs.


Chichén Itzá

Maya – Chichén Itzá

Chichén Itzá, în statul Yucatán, Mexic, a fost un oraș precolumbian construit de mayași. Zona a fost așezată inițial în jurul anului 450 A.D. A devenit un centru al culturii și societății mayașe și a rămas așa timp de aproape 1.000 de ani. Excavarea ruinelor a început în 1841. Alăturați-vă acestei expediții pentru a explora acest patrimoniu mondial UNESCO și pentru a afla mai multe despre civilizația antică maya.

Vezi lectia

Paris

Paris

Paris, este cunoscut drept „orașul luminii”. Este subiectul a nenumărate tablouri, romane, poezii și filme, iar arhitectura, muzeele și monumentele sale atrag vizitatori din întreaga lume. Istoria Parisului este doar o parte a atracției sale. Rămâne un centru vital al artei vizuale, al modei, al bucătăriei și al învățării. Capitala Franței este și cel mai mare oraș din Uniunea Europeană, un sediu al puterii financiare și politice.

Vezi lectia

Marele Zid Chinezesc

Marele Zid Chinezesc

De-a lungul istoriei, oamenii au construit ziduri defensive. Există ruine, unele reconstruite, ale unor vechi proiecte masive de construcție a zidurilor din întreaga lume. În Filipine, guvernul colonial spaniol din secolul al XVI-lea a construit orașul Manila și l-a înconjurat complet cu un zid. Zidul lung din Quảng Ngãi, în Vietnam, se întinde pe 127,4 kilometri (79,2 mile) și include 115 forturi. Și există și Marele Zid Chinezesc. Acest zid cu adevărat monumental este unul dintre primele lucruri la care se gândesc oamenii când aud „China”. În cadrul acestei expediții, vom explora câteva părți ale Marelui Zid și vom afla despre istoria și constructorii săi.

Vezi lectia

Petra

Petra

În această expediție veți explora străzi și clădiri vechi de peste 2.000 de ani din Petra, în provincia Ma’an din sudul Iordaniei

Vezi lectia

Sistemul Solarr VR

Sistemul Solar

Sistemul solar este format dintr-o stea centrală, soarele și toate corpurile cerești mai mici care călătoresc continuu în jurul său, inclusiv Pământul nostru.

Vezi lectia

Apele continentale

Apele Continentale


Vezi lectia

Cele 7 minuni moderne

Cele 7 Minuni ale Lumii Moderne


Vezi lectia


Lectie Astronomie

Astronomia este studiul a ceea ce știm despre univers. Dacă ne explorăm poziția în spațiu vom descoperi care sunt stelele și planetele

Vezi lectia

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button