fbpx

Petreceri Copii

Cele mai Cool Petreceri pentru Copii! Realitatea Virtuală le permite sa devină personajul principal dintr-un joc video, controlând mediul virtual prin mișcări fizice, nu doar prin butoane.
Cele mai cool Petreceri pentru Copii

Realitatea Virtuala este un concept foarte nou iar noi la Univrse, avem cel mai mare loc de petreceri pentru copii dedicat noilor tendințe. Copii vor încerca întotdeauna cele mai populare tehnologii având astfel cele mai cool petreceri. Realitatea virtuală îi permite copilului să se transpună în pielea personajului și să aibă parte de o altfel de experiență.
Rezervă acum


petreceri copii

petreceri copii

Beneficiile Realității Virtuale

Mișcare → Copii trebuie să se miște fizic pentru a indeplini diferite cerințe, unele mișcări necesitând și un efort fizic plăcut și distractiv;

Interacțiune → Copilul este cel care controleaza lumea virtuala. Va avea posibilitatea de a interacționa, de a manipula aproape orice obiect din mediul virtual, descoperind astfel lucruri noi, unele chiar imposibil de reprezentat în realitate;

Control → Copilul învață să își coordoneze mai bine mișcările corpului, să calculeze unghiurile de acțiune, dezvoltăndu-și astfel percepția;

Diversitate → Va putea simula experiențe in Realitate Virtuala, ce ar fii greu de replicat în viața de zi cu zi. Va putea zbura, conduce mașini de Formula 1, se va transforma într-un cowboy sau va trage cu arcul pentru a cucerii o cetate;

Petrecere Memorabilă → Copilul tău va avea o zi de naștere pe care o va ține minte toată viața, teleportându-se într-o lume virtuală împreuna cu toți prietenii lui și interacționând între ei în jocurile virtuale într-un mod unic până acum.
Rezervă acumOchelari Realitate Virtuală

Până la 8 perechi de Ochelari HTC Vive pentru experiețe single și multi-player.


Simulatoare de Curse

Visul de a conduce o mașină de curse devine acum realitate. Copii au acces la 2 simulatoare de curse cu volan si pedale pentru a se întrece între ei și a tabili cine este cel mai rapid.


Playstation 4

Consolă Playstation 4 cu cele mai populare jocuri, unde copii iși pot aștepta rândul la Realitate Virtuală


Arena pentru Realitate Virtuală sau Nerf

Spațiu pentru arena de VR – minim 4 jucători sau pentru împușcături cu pistoale cu gloanțe de burete.

10% Discount de Luni – Joi
Cool Party

Lei1200

10 Copii
 • 3 Ore de distracție
 • 7 Perechi de Ochelari Realitate Virtuală
 • Simulatoare de Curse
 • Arena VR / Arena Pistoale
 • Acces la Playstation
 • Invitație personalizată în format electronic
 • Șampanie pentru Copii
10% Discount de Luni – Joi
Super Party

Lei1500

20 Copii
 • 3 Ore de distracție
 • 7 Perechi de Ochelari Realitate Virtuală
 • Simulatoare de Curse
 • Arena VR / Arena Pistoale
 • Acces la Playstation
 • Invitație personalizată în format electronic
 • Șampanie pentru Copii
10% Discount de Luni – Joi
Pachet Personalizat

 • Pachetul se personalizeaza în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru o ofertă completă, va rugăm sa completați formularul de mai jos sau sa ne contactați la numărul de telefon afisat pe site.

Acum poți achita avansul pentru eveniment direct online, cu cardul!

Achită Avansul

Rezervă pentru evenimente

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată în funcție de evenimentul pe care vrei să-l organizezi.

Adresa

Blvd. Pipera, nr. 1/2, Bucuresti
Cladirea Cryptodata


Telefon

0740 501 061


Email

contact@univrse.ro

  Nume și prenume

  Telefon

  Email

  Alege pachet

  * Vă rugăm să ne transmiteti data aproximativa pentru petrecere. Un membru al echipei o să vă contacteze în cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervării.

  Data rezervării

  Ora rezervării (în intervalul 12:00 – 20:00)

  Detalii Suplimentare


       

  Loc de joaca realitate virtuala Bucuresti

  Descoperă o nouă dimensiune!

  Cel mai tare loc de joacă realitate virtuala !

  Dacă ești în căutarea unui loc de joacă unic, inedit și modern și vrei să te distrezi cu cu cea mai actuală tehnologie, Univrse – loc de joacă realitate virtuala este cel mai potrivit spațiu. Aici ai parte de jocuri de dezvoltare personală și învățare non-formală de ultimă generație. Prin programul – Upgrade – îți poți descoperi potențialul și poți avea parte de o experiență cu totul altfel.
  Ce este și de unde vine termenul de realitate virtuală?
  Realitatea virtuală este un termen ce provine din limba engleză numit Virtual Reality sau VR, ce se referă la ambianțe artificiale, create cu ajutorul calculatorului și care reprezintă o simulare a realității atât de reușită, încât utilizatorul are impresia unei prezențe fizice reale, atât în locuri imaginare, cât și în locuri care există cu adevărat.
  Cele mai simple ambianțe virtuale reprezentate prin metode VR oferă o experiență vizuală a unei realități obișnuite ce este afișată pe un ecran, calculator sau afișor 3D. Alte simulări, mai complexe includ și informații care se adresează celorlalte simțuri umane, cum ar fi simțul tactil sau simțul auditiv. Cele mai avansate tehnologii oferă pentru anumite mișcări un feedback mecanic, astfel încât trăirea experienței virtuale este complexă și cuprinzătoare. Există aplicații care oferă nu numai imagini, ci și posibilitatea de interacțiune vocală.
  Pentru a oferi o experiență autentică, cât mai realistă și pentru simularea unei ambianțe cât mai naturale au fost inventate o serie de aparate VR speciale, multimodale, precum:
  • mănușă de date cu sau fără fir
  • platforme virtuale care oferă utilizatorului posibilitatea de a se deplasa în orice direcție dorește
  • simulatoare pentru antrenarea piloților de mașini sau de avioane pentru diverse tipuri de călătorii
  • diverse platforme pentru jocuri electronice, unde ambientul este atât unul real, cât și unul complet imaginar.
  Cele mai multe experiențe de realitate virtuală se realizează prin intermediul unor aplicații, care introduc într-o lume virtuală în imagini 3 D de înaltă fidelitate.
  Astfel de aplicații sunt de exemplu software-ul pentru CAD, hardware-ul pentru accelerare grafică a afișării pe ecran, dispozitive montate pe cap (head mounted displays), mănuși electronice pentru baze de date, haine electronice cu diverse proprietăți și multe altele.
  Evoluția permanentă a tehnologiei, accesibilitatea ei, posibilitatea de a dispune de aparatură de dimensiuni cât mai mici au contribuit semnificativ la creșterea popularității și la răspândirea la scală largă a aplicațiilor VR. Pentru a dispune de experiențe VR cât mai autentice este nevoie de procesoare și mai rapide, de rezoluții grafice și mai mari, de capacități de comunicație și mai înalte decât cele existente și toate acestea la un preț acceptabil.

  Unde poți beneficia de un loc de joaca realitate virtuala?

  Univrse este cel mai bun loc de joacă VR localizat în București. Este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să te bucuri de cea mai tare experiență, explorând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi. Așa cum îi spune și numele, uniVRse este universul VR-ului și este un loc de joacă nou, creat după un concept unic și revoluționar. Spațiul este dotat cu cel mai mare număr de perechi de ochelari HTC Vive dintre toate locuri care există în București și în țară.
  Univrse sunt singurii proprietari de astfel de spații de joacă din România care îți pun la dispoziție platforme omnidirecționale, platformele KatWalk, pe care te poți deplasa în timp real, oferind o libertate mult mai mare de mișcare și posibilitatea de a te bucura în mediul virtual de experiențele dintr-un mediu real. Tehnologia ochelarilor KatWalk este net superioară tehnologiei oferite de ochelarii de VR. Ochelarii KatWalk oferă un spațiu nelimitat de mișcare și o experiență virtuală intensă și autentică. În tehnologia VR realitatea virtuală impune o limită de 5 m, ceea ce face ca experiența să fie mult limitată.
  Acesta este locul ideal unde toți pasionați de gaming și de tehnologie de ultimă oră pot avea parte de cea mai tare experiență a realității virtuale. Locul este unic, original, dotat cu tehnologie de ultimă generație. Este un spațiu special pentru împătimiți unor astfel de jocuri. Tot aici puteți avea parte și de experiență socială, prin posibilitatea de a interacționa cu alți iubitori de astfel de jocuri sau de a vă juca cu prietenii. Locația pune la dispoziție jocuri multiplayer și simulatoare de curse in VR.
  Univrse este locul de intersecție între plăcerea de a te juca și bucuria de a evada din realitatea propriu-zisă și a intra într-o lume imaginată fabuloasă. Este un loc educativ, în care poți învăța lucruri din diverse domenii, într-un mod interactiv și captivant! Surprinzător și inedit este și faptul că aici ai posibilitatea de a te confrunta cu limitele proprii, de a înfrunta anxietatea și chiar de a trata anumite fobii, precum frica de zbor, de spații închise etc.
  Univrse este locul unde poți organiza cea mai cool petrecere sau aniversare. Fie că e vorba de o zi de naștere, de o petrecere corporate sau de cea mai tare petrecere cu prietenii, aici experiența este unică și distracția e garantată.

  Hai la unul dintre cele mai tari locuri de joaca Bucuresti?

  Dacă ești plictisit de locurile de joacă tradiționale din București și ești în căutarea cele mai tari locații indoor pentru a-ți petrece în mod original și inedit timpul cu prietenii, Univrse este cel mai cool loc de joacă București.
  Aici este loc de joacă chiar și pentru copii. Știm cu toții că aceștia se plictisesc mult mai repede decât adulții atunci când vine vorba de joacă. Mereu e nevoie de ceva nou, care să-i scotă din obișnuințe și care să le stârnească atenția. Iar atunci când se joacă este important să găsească și ceva din care să aibă ce să învețe și să deprindă skill-uri folositoare. Univrse este și pentru aceștia cea mai bună variantă de a-i aduce într-un loc de joacă indoor unic, special și antrenant, gândit atât pentru entertainment, dar și pentru învățare.
  Acest loc de joacă București va deveni curând cea mai vânată locație pentru a vă distra și a vă petrece timpul cu copiii și prietenii. Este cea mai bună variantă de a armoniza dorința copiilor de a se distra în mod originar, cu dorința părinților de participa și ei la joacă. Aici părinții se pot vedea și ei cu prietenii lor şi pot petrece momente unice, experimentând cel mai șmecher loc de joacă în realitatea virtuală.
  Atât copiii, cât și părinții pot intra într-o lume fascinantă, în care se pot distra cu o mulțime de jocuri și de simulatoare. Spațiul de joacă oferă în egală măsură posibilitatea de a experimenta în condiții de maximă siguranță, cu cea mai nouă tehnologie a momentului o mulțime de lumi diferite. Veți pătrunde împreună complet și cu entuziasm în cea mai tare realitate virtuală.

  De ce să alegeți Univrse, unul dintre cele mai originare locuri de distracție București?

  Există o multitudine de motive pentru care să alegeți acest loc unic de distracție din București. Printre acestea enumerăm:
  • este cel mai revoluționar, modern și original loc de distracție VR din București și din țară
  • puteți avea parte de experiențe inedite, cu cele mai noi tehnologii și gadgeturi din domeniu
  • vă puteți distra singur, în familie sau împreuna cu copiii și prietenii
  • puteți organiza petreceri și aniversări inedite și originare
  • puteți interacționa cu alți pasionați din domeniu
  • vă puteți bucura de jocuri antrenante și educative
  • puteți deprinde o serie de skill-uri utile
  • locația este una centrală, ușor de reperat, la care puteți ajunge ușor și de la care puteți pleca ușor.
  Datorită tuturor acestor avantaj, Univrse este locul de distracție perfect în care vă puteți petrece timpul în cel mai original mod. Atât adulții, cât și copiii cu vârste peste 6 ani au posibilitatea de a descoperi noi jocuri și noi lumi virtuale. Locurile sunt astfel concepute încât să vă puteți distra în libertate sau alături de prieteni. Iar dacă doriți să organizați o petrecere sau o aniversare, gazdele vor avea grijă să vă asigure cele mai bune condiții de desfășurare.

  Care sunt principalele beneficii ale petrecerii timpului într-un loc de joacă VR?

  Univrse nu e doar un loc de joaca, ci și un loc special de învățare. Așadar, prin acest tip de distracție vă veți bucura de multe avantaje:
  • Acțiune și multă mișcare. Te poți distra făcând mișcare și poți face mișcare distrându-te. În realitatea virtuală, utilizatorii trebuie să își miște corpul pentru a îndeplini diferite cerințe, unele mișcări necesitând și un efort fizic plăcut și distractiv;
  • Interacțiune permanentă. Utilizatorul este cel care controlează lumea virtuala. Ai posibilitatea de a interacționa, de a manevra și de a manipula aproape orice obiect din mediul virtual, descoperind astfel lucruri noi, inedite și fantastice, unele chiar imposibil de reprezentat în realitate;
  • Control al situației. Înveți să îți coordonezi mai bine mișcările corpului, să calculezi mai bine unghiurile de acțiune, dezvoltându-ți astfel percepția și capacitatea de reprezentare, precum și pe cea de anticipare;
  • VR este mai mult decât un joc. Realitatea virtuală îți permite să te transpui în pielea personajului și să ai parte de o altfel de experiență, diferită de cea reală;
  • Diversitate de experiențe și situații. Vei putea simula experiențe în realitatea virtuală, ce ar fi greu de replicat în viața de zi cu zi. Ai puterea de a zbura, de a conduce mașini de Formula 1, de a te transforma într-un cowboy sau de a trage cu arcul pentru a cucerii o cetate;
  • Originalitatea locației. Realitatea virtuala este un concept foarte nou, iar cei de la Univrse, au cel mai mare loc de petreceri, conform noilor tendințe și tehnologii, la cele mai înalte standarde de siguranță și calitate. Aici poți încerca cele mai noi și mai populare tehnologii, având parte de cele mai reușite și mai cool petreceri.
  • Petrecere memorabilă a timpului. Vei avea parte de experiențe virtuale de neuitat. Iar dacă organizezi și o petrecere sau o aniversare vei avea o zi pe care o va ține minte toată viața. Aici te vei simți teleportat într-o nouă lume, o lume unică, pe care nu a mai încercat-o niciodată.
  La Univrse poți avea parte de cea mai tare experiență virtuală trăită vreodată!

  Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

  Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
  Facebook Univrse.ro
  Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
  Call Now Button