fbpx

Petreceri Copii

Cele mai Cool Petreceri pentru Copii! Realitatea Virtuală le permite sa devină personajul principal dintr-un joc video, controlând mediul virtual prin mișcări fizice, nu doar prin butoane.
Cele mai cool Petreceri pentru Copii

Realitatea Virtuala este un concept foarte nou iar noi la Univrse, avem cel mai mare loc de petreceri pentru copii dedicat noilor tendințe. Copii vor încerca întotdeauna cele mai populare tehnologii având astfel cele mai cool petreceri. Realitatea virtuală îi permite copilului să se transpună în pielea personajului și să aibă parte de o altfel de experiență.
Rezervă acum


petreceri copii

petreceri copii

Beneficiile Realității Virtuale

Mișcare → Copii trebuie să se miște fizic pentru a indeplini diferite cerințe, unele mișcări necesitând și un efort fizic plăcut și distractiv;

Interacțiune → Copilul este cel care controleaza lumea virtuala. Va avea posibilitatea de a interacționa, de a manipula aproape orice obiect din mediul virtual, descoperind astfel lucruri noi, unele chiar imposibil de reprezentat în realitate;

Control → Copilul învață să își coordoneze mai bine mișcările corpului, să calculeze unghiurile de acțiune, dezvoltăndu-și astfel percepția;

Diversitate → Va putea simula experiențe in Realitate Virtuala, ce ar fii greu de replicat în viața de zi cu zi. Va putea zbura, conduce mașini de Formula 1, se va transforma într-un cowboy sau va trage cu arcul pentru a cucerii o cetate;

Petrecere Memorabilă → Copilul tău va avea o zi de naștere pe care o va ține minte toată viața, teleportându-se într-o lume virtuală împreuna cu toți prietenii lui și interacționând între ei în jocurile virtuale într-un mod unic până acum.
Rezervă acumOchelari Realitate Virtuală

Până la 8 perechi de Ochelari HTC Vive pentru experiețe single și multi-player.


Simulatoare de Curse

Visul de a conduce o mașină de curse devine acum realitate. Copii au acces la 2 simulatoare de curse cu volan si pedale pentru a se întrece între ei și a tabili cine este cel mai rapid.


Playstation 4

Consolă Playstation 4 cu cele mai populare jocuri, unde copii iși pot aștepta rândul la Realitate Virtuală


Arena pentru Realitate Virtuală sau Nerf

Spațiu pentru arena de VR – minim 4 jucători sau pentru împușcături cu pistoale cu gloanțe de burete.

10% Discount de Luni – Joi
Cool Party

Lei1200

10 Copii
 • 3 Ore de distracție
 • 7 Perechi de Ochelari Realitate Virtuală
 • Simulatoare de Curse
 • Arena VR / Arena Pistoale
 • Acces la Playstation
 • Invitație personalizată în format electronic
 • Șampanie pentru Copii
10% Discount de Luni – Joi
Super Party

Lei1500

20 Copii
 • 3 Ore de distracție
 • 7 Perechi de Ochelari Realitate Virtuală
 • Simulatoare de Curse
 • Arena VR / Arena Pistoale
 • Acces la Playstation
 • Invitație personalizată în format electronic
 • Șampanie pentru Copii
10% Discount de Luni – Joi
Pachet Personalizat

 • Pachetul se personalizeaza în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru o ofertă completă, va rugăm sa completați formularul de mai jos sau sa ne contactați la numărul de telefon afisat pe site.

Acum poți achita avansul pentru eveniment direct online, cu cardul!

Achită Avansul

Pregătirea unei petreceri pentru copii este stresantă. Alege o experiență captivantă la petreceri realitate virtuala

  Petreceri pentru copii cu planificare și toate pregătirile necesare. Toate sunt o sursă de stres pentru părinți. Probabil cel mai important aspect al unei petreceri pentru copii este planificarea în avans. Pregătirea și planificare prealabilă vă vor face viața mai ușoară, chiar dacă organizați petrecerea acasă sau rezervați o locație pentru petreceri pentru copii.
  Veți avea timp să cumpărați toate cele necesare dacă vă hotărâți să organizați petreceri pentru copii acasă. Există o serie de lucruri de luat în considerare atunci când planificați o petrecere. Depinde mult de vârsta copilului. Copiii mici preșcolari pot fi fericiți cu un prieten sau doi, atunci chiar nu este nevoie să organizați ceva special. Cu toate acestea, copiii mai mari vor avea nevoie de o abordare mai organizată și poate de un loc în afara casei, în funcție de numărul de invitați. Sunt locuri pentru petreceri pentru copii cu personal instruit.

  Implicați copilul în planificare pentru a vă asigura că este mulțumit de ceea ce îi propuneți. Nu este distractiv să organizezi petreceri pentru copii cu cel mic sau fetița plângând într-un colț că ei doreau o altfel de petrecere, că ei își doreau altceva. Este important să îi lăsați să aleagă singuri, deoarece sunt firi independente și le place ca ideile lor să pară interesante pentru părinți.
  Toată lumea are o toleranță diferită față de planificarea petrecerilor și, atunci când vine vorba de potențialul logisticii stresante, petrecerile copiilor ocupă locul doi doar după nunți. Există o gamă largă de opțiuni pentru locurile de desfășurare a unei petreceri pentru copii. De la propria casă, la locuri de joacă special amenajate, la piscine doar dacă vremea este perfectă, petreceri realitate virtuala, tot într-un loc special amenajat, unde cei mici vor trăi cele mai trăi experiențe interesante care merită testate.

Copilul tău este vedeta! Alege tematica perfectă pentru petreceri pentru copii

  Petreceri pentru copii este important să le organizați gândindu-vă la o tematică adecvată, deoarece acest lucru vă ajută să faceți jocurile și activitățile dorite. Dacă copii pe care îi invitați sunt mici, să spunem sub vârsta de aproximativ trei sau patru ani, părințiilor vor sta în general cu ei pentru a fi siguri că nu pățesc ceva.
  Aceasta înseamnă că sunteți limitat doar de locație. Odată ce copiii înaintează în vârstă, la petreceri pentru copii sunteți limitat de numărul de copii pe care dvs. le puteți gestiona, precum și de unele constrângeri bugetare sau de locație. Ar fi bine să vă gândiți cu câteva săptămâni înainte de organizarea unei petreceri pentru copii pentru a trimite invitații. În ultimul timp, părinții nu sunt disponibili imediat pentru a-l aduce pe cel mic la petreceri pentru copii. De aceea ar fi bine să trimiteți aceste invitații pe mail.

  Puteți, de asemenea, să scrieți un mesaj pe telefon sau un grup cu toți părinții copiilor pe care îi veți invita la petreceri pentru copii. Nu uitați să comandați mâncare pentru părinții care vor veni împreună cu cei mici. Fiecare sărbătoare are nevoie de lucruri diferite. Adulții doresc mâncare pentru adulți, iar cei mici vor multe jocuri adaptate vârstei, mâncare sănătoasă pentru copii și tort, bineînțeles.
  Dacă nu puteți să îl faceți în casă, atunci este bine să comandați torturi la petreceri pentru copii cu personajele preferate ale micuțului sărbătorit. Dacă este pasionat de mașini, atunci, cu siguranță, personajele din desenele animate cu mașini vor fi vedetele tortului aniversar. Alegeți culorile adecvate. Și nu uitați de artificii, confeti și lumânări. La final deschideți cadourile acasă, pentru că invitații vor fi tentați să se joace cu noile jucării, iar cel mic se poate supăra, că doar sunt ale lui.

De ce să alegi organizarea unei petreceri realitate virtuala la UniVRse

  Petreceri realitate virtuala sunt un concept nou, care devine tot mai atrăgător pentru copii, cu atât mai mult cu cât aceștia sunt experți în jocurile pe calculator sau aplicațiile de pe telefon. Copii sunt foarte receptivi la lucruri noi. Se acomodează extrem de repede oricărei situații, iar noutatea este văzută ca o provocare.
  Dacă aveți de organizat petreceri pentru copii, încorporarea tehnologiei de la UniVRse este o modalitate excelentă de a crea o experiență uimitoare pentru orice vârstă la petreceri realitate virtuala. Fiind cel mai antrenant eveniment de divertisment de pe piață, realitatea virtuală are puterea de a-ți aduce invitații de la petreceri realitate virtuala într-o lume complet nouă.
  O tehnologie nouă care știe să distreze invitații. Cel mai important, mergând la petreceri realitate virtuală, vă asigurați că invitații vor petrece câteva ore pline de distracție, de emoție și nu vor uita niciodată evenimentul.

  Un viitor în care oricine se poate conecta la o lume virtuală complet tridimensională a fost un vis al omenirii de zeci de ani în urmă. Petreceri realitate virtuala au oferit un nivel total nou de experiență captivantă, o întâlnire uimitoare a unei lumi nerealiste din punct de vedere fizic în care putem merge să vedem locuri, să participăm la evenimente și să fim alături de oameni.
  De asemenea, oferă posibilități nelimitate în scopuri educaționale. Limita minimă de vârstă pentru petreceri realitate virtuala este de peste șapte ani. Tehnologia de realitate virtuală este un concept complet nou și nu avem prea multe de știut despre efectele sale de lungă durată, în special pentru copii. O experiență plăcută și unică trăită la petreceri realitate virtuală pe care nu ar putea să o vadă în realitate, cum ar fi o excursie în străinătate, un tur spațial sau o vizită la un zoo.

petreceri pentru copii
petreceri realitate virtuala
petreceri copii

Rezervă pentru evenimente

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată în funcție de evenimentul pe care vrei să-l organizezi.

Adresa

Blvd. Pipera, nr. 1/2, Bucuresti
Cladirea Cryptodata


Telefon

0740 501 061


Email

contact@univrse.ro

  Nume și prenume

  Telefon

  Email

  Alege pachet

  * Vă rugăm să ne transmiteti data aproximativa pentru petrecere. Un membru al echipei o să vă contacteze în cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervării.

  Data rezervării

  Ora rezervării (în intervalul 12:00 – 20:00)

  Detalii Suplimentare


  Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

  Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
  Facebook Univrse.ro
  Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
  Call Now Button