fbpx

UniVRse Educatie in Realitate Virtuala

Cu un brand cool si concepte unice în România, UniVRse a dezvoltat pentru profesori, parinți și copii în egală măsură o aplicație 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓𝐀 care pune la dispoziție lecții diverse, educative și interactive în 360 sau VR.

Cu VR și AR, profesorii nu mai sunt limitați de spațiul clasei. Realitatea Virtuala vă permite să explorați lumea în timp ce AR aduce concepte interactive la viață – permițând profesorilor să-i îndrume pe elevi prin colecții de scene la 360 ° și obiecte 3D, indicând site-uri și artefacte interesante pe parcurs.


Fotosinteza

Fotosinteza

Fotosinteza este procesul de transformare a luminii în energie, realizat de plante și alte organisme. Flora, care este ceea ce numim regatul vieții plantelor pe Pământ, generează oxigen prin acest proces exact. Fotosinteza este crucială pentru toate formele de viață de pe planeta noastră.

Vezi lectia

Fosile VR

Dinozauri

Fosilele sunt rămășițe sau urme de animale, plante și alte organisme păstrate din trecutul îndepărtat. Din aceste rămășițe putem afla multe despre Pământ și istoria noastră.

Vezi lectia


Virusuri

Astronomia este studiul a ceea ce știm despre univers. Dacă ne explorăm poziția în spațiu vom descoperi care sunt stelele și planetele

Vezi lectia

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button