fbpx

Modul educațional Up-Grade

Vino să îți descoperi potențialul!

Aplicațiile VR

Organon, Tilt Brush, Labster, Solar system și Google earth VR.

01. Organon

Organon VR este primul atlas anatomic din lume, adaptat pentru realitatea virtuală și este disponibil la Univrse!

Organismul uman poate fi acum descoperit în cele mai mici detalii cu ajutorul echipamentului VR, având peste 4000 de structuri și modele anatomice realiste, corelate cu descrieri informative pentru fiecare părticică din corp.

Modelele 3D ale programului Organon VR Anatomy îți pot da un impuls cognitiv esențial în înțelegerea conceptelor cheie din anatomia corpului uman, ducând la o reținere a informației crescută.

Dacă ești student sau pur și simplu ești pasionat de anatomie, vino să vezi ce înseamnă să ții inima în mână și să o analizezi de-a ventricul a mușchi. Sau creierul. Sau orice organ, venă și oscior îți dorești să cunoști îndeaproape.

Tilt Brush 02.

Te crezi un mic Picasso? Ți-ar plăcea să poți reprezenta vizual imaginile din mintea ta, dar consideri că nu ai talent?

Încearcă Tilt Brush, un instrument ce te ajută să desenezi în realitate virtuală într-un spațiu 3D, ceea ce presupune creativitate fără margini și posibilități infinite de exprimare. Adu culoare în viața ta, explorându-ți universul interior și conferindu-i o formă concretă sau abstractă, fără cunoștințe necesare de arte.

03. Labster

Cu apariția realității virtuale, învățarea conceptelor și crearea experimentelor științifice nu va mai fi niciodată la fel.

Labster VR îți deschide lumea laboratoarelor științifice, creând simulări bazate pe algoritmi matematici care ajută la realizarea unor investigații elaborate. Labster a dezvoltat mai mult de 50 simulări din discipline științifice diferite, incluzând topicuri precum sinteza proteinelor, genetica medicală sau embriologie. Dat fiind că hardul se dezvoltă rapid, headsetul VR și simulatoarele, precum mănușile cu senzori devin din ce în ce mai versatile.

Transpunerea în producerea efectivă a experimentelor din laborator este, probabil, una dintre cele mai eficiente metode de învățare. Studenții au posibilitatea de a se implica total și să înțeleagă fenomenele lumii naturale, observând cum au loc într-un mod inedit. Facilitățile lucrului în laborator necesită spațiu și costă enorm pentru a avea vestimentație adecvată și echipament performant. Mai mult decât atât, unele experimente necesită chimicale rare, care uneori pot avea reacții explozive sau periculoase.

Nu doar că sesiunile în laborator sunt virtuale și totuși suprarealiste, dar softul prezintă de asemenea povestea cu ajutorul unui scenariu captivant și testează nivelul de înțelegere al participanților cu ajutorul unor întrebări integrate.

Solar system 04.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să faci o plimbare pe axele Sistemului Solar și să te miști în voie printre planete, să le iei în mână și să le analizezi pe toate părțile, să te joci cu ele și să simți Soarele la un pas distanță, încălzindu-te și minunându-te cu măreția lui?

Te-ai gândit vreodată că poți să plutești în spațiu și să fii înconjurat de stele, să le ai la picioare și deasupra capului, iar într-o parte, ca o mamă bună, să stea Luna și să te privească cu blândețe?

Acum este posibil! La Univrse îți aducem cea mai interesantă și interactivă aplicație, în care poți simți cu adevărat că faci parte din Univers și că toată puterea e în mâinile tale. Dacă ești pasionat de legile universului, de lună și de stele, de planetele mici și mari, cu texturi și culori diferite, dacă vrei să te joci de-a Demiurgul, vino să testezi realitatea virtuală și să te pierzi în lumea fascinantă și fără margini a galaxiei.

05. Google earth VR

Google Earth VR îți permite să explorezi lumea înconjurătoare dintr-o perspectivă cu totul unică.

Cu ajutorul lui te poți transpune în orice colț al lumii într-un mod extrem de realist, fără a fi însă necesar să te deplasezi propriu-zis. Vrei să evadezi din cotidian și explorezi țări exotice, să rătăcești pe străduțele pline de povești din Italia, să te plimbi pe Golden Gate sau să descoperi Marele Canyon?

Toate acestea sunt acum la o aruncătură de băț, datorită realității virtuale. Vino să încerci!

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro