fbpx

Ochelari VR HTC Vive

Ochelarii HTC VIVE te teleportează de jur împrejur într-o lume virtuală fără margini.

Ochelarii HTC VIVE te teleportează de jur împrejur într-o lume virtuală fără margini, conferindu-ți libertate de mișcare și senzație puternică de atingere a imaginilor. SteamVR Tracking te ajută să ai parte de cea mai faină experiență posibilă și îți permite să te joci oricum îți dorești – așezat, în picioare sau de-a lungul spațiului alocat.

Echipamentul este prevăzut cu un controller de 360 grade și headset tracking, grafică realistă, audio direcționat și mișcări senzoriale HD, care transformă acțiunile și mișcările din real în virtual, creând o impresie puternică de transpunere și dublare a realității.

Sistemul Chaperone te avertizează în privința cadrului de joc, astfel încât să te poți bucura de experiența VR-ului fără să-ți faci griji în legătură cu lumea reală, cu faptul că te-ai putea lovi sau atinge de ceva. Camera din față îți oferă, de asemenea, un mic cadru legat de lumea reală – prin urmare poți sta jos sau poți purta o conversație fără să-ți scoți căștile.

Echipamentul are curele și inserții interșanjabile, cameră în față, ochelari VR cu cea mai avansată tehnologie de pe piață și, mai mult decât atât, este prevăzut cu măști de protecție de unică folosință, pentru o experiență safe.

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button