fbpx

Evenimente Corporate

Organizează un eveniment de neuitat!


Entertainment

Fiind o tehnologie de ultima generatie, Realitatea Virtuala este foarte populara in randul evenimentelor corporate, devenind in ultimii ani elementul surpriza al evenimentelor precum: Conferinte Corporate, Petreceri, Ziua Companiei, Evenimente de lansare, Gala Awards.

Realitatea Virtuală este un mediu perfect pentru team-building sau petreceri corporate intrucat poate simula o multiduine de activitati ce ar fi greu de replicat in lumea reala, activitati ce ar necesita resurse sau deplasari in diferite locatii.

Team-Building

Numarul mare de echipamente de VR ne face atat lideri de piata in domeniul Realitatii Virtuale, dar ne si permite sa onoram grupuri mari de persoane ce vor sa se distreze impreuna.

Experientele se pot adresa unui singur utilizator sau unui intreg grup simultan, prin experiente multiplayer. Participantii la eveniment pot intra mai multi in cadrul aceeasi experiente, colaborand pentru finalizarea unei misiuni, avand posibilitatea de a se vedea unul pe celalalt in lumea virtuala, dar si de a interactiona unul cu celalalt, prin miscari fizice, transpuse in virtual.


Petreceri Aniversare sau Summer/Winter Parties

Experientele se pot adresa unui singur utilizator sau unui intreg grup, in acelasi timp, prin experiente multiplayer. Participantii la eveniment pot intra mai multi in cadrul aceeasi experiente, colaborand pentru finalizarea unei misiuni, avand posibilitatea de a se vedea unul pe celalalt in lumea virtuala, dar si de a interactiona unul cu celalalt, prin miscari fizice, transpuse in virtual.

Rezervă pentru evenimente

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată în funcție de evenimentul pe care vrei să-l organizezi.

Adresa

Blvd. Pipera, nr. 1/2, Bucuresti
Cladirea Cryptodata


Telefon

0740 501 061


Email

evenimente@univrse.ro

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button