fbpx

Petreceri Copii

Cele mai Cool Petreceri pentru Copii! Realitatea Virtuală le permite sa devină personajul principal dintr-un joc video, controlând mediul virtual prin mișcări fizice, nu doar prin butoane.
Cele mai cool Petreceri pentru Copii

Realitatea Virtuala este un concept foarte nou iar noi la Univrse, avem cel mai mare loc de petreceri pentru copii dedicat noilor tendințe. Copii vor încerca întotdeauna cele mai populare tehnologii având astfel cele mai cool petreceri. Realitatea virtuală îi permite copilului să se transpună în pielea personajului și să aibă parte de o altfel de experiență.
Rezervă acum


petreceri copii

petreceri copii

Beneficiile Realității Virtuale

Mișcare → Copii trebuie să se miște fizic pentru a indeplini diferite cerințe, unele mișcări necesitând și un efort fizic plăcut și distractiv;

Interacțiune → Copilul este cel care controleaza lumea virtuala. Va avea posibilitatea de a interacționa, de a manipula aproape orice obiect din mediul virtual, descoperind astfel lucruri noi, unele chiar imposibil de reprezentat în realitate;

Control → Copilul învață să își coordoneze mai bine mișcările corpului, să calculeze unghiurile de acțiune, dezvoltăndu-și astfel percepția;

Diversitate → Va putea simula experiențe in Realitate Virtuala, ce ar fii greu de replicat în viața de zi cu zi. Va putea zbura, conduce mașini de Formula 1, se va transforma într-un cowboy sau va trage cu arcul pentru a cucerii o cetate;

Petrecere Memorabilă → Copilul tău va avea o zi de naștere pe care o va ține minte toată viața, teleportându-se într-o lume virtuală împreuna cu toți prietenii lui și interacționând între ei în jocurile virtuale într-un mod unic până acum.
Rezervă acumOchelari Realitate Virtuală

Până la 8 perechi de Ochelari HTC Vive pentru experiețe single și multi-player.


Simulatoare de Curse

Visul de a conduce o mașină de curse devine acum realitate. Copii au acces la 2 simulatoare de curse cu volan si pedale pentru a se întrece între ei și a tabili cine este cel mai rapid.


Playstation 4

Consolă Playstation 4 cu cele mai populare jocuri, unde copii iși pot aștepta rândul la Realitate Virtuală


Arena pentru Realitate Virtuală sau Nerf

Spațiu pentru arena de VR – minim 4 jucători sau pentru împușcături cu pistoale cu gloanțe de burete.

10% Discount de Luni – Joi
Cool Party

Lei1200

10 Copii
 • 3 Ore de distracție
 • 7 Perechi de Ochelari Realitate Virtuală
 • Simulatoare de Curse
 • Arena VR / Arena Pistoale
 • Acces la Playstation
 • Invitație personalizată în format electronic
 • Șampanie pentru Copii
10% Discount de Luni – Joi
Super Party

Lei1500

20 Copii
 • 3 Ore de distracție
 • 7 Perechi de Ochelari Realitate Virtuală
 • Simulatoare de Curse
 • Arena VR / Arena Pistoale
 • Acces la Playstation
 • Invitație personalizată în format electronic
 • Șampanie pentru Copii
10% Discount de Luni – Joi
Pachet Personalizat

 • Pachetul se personalizeaza în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru o ofertă completă, va rugăm sa completați formularul de mai jos sau sa ne contactați la numărul de telefon afisat pe site.

Acum poți achita avansul pentru eveniment direct online, cu cardul!

Achită Avansul

Rezervă pentru evenimente

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată în funcție de evenimentul pe care vrei să-l organizezi.

Adresa

Blvd. Pipera, nr. 1/2, Bucuresti
Cladirea Cryptodata


Telefon

0740 501 061


Email

contact@univrse.ro

  Nume și prenume

  Telefon

  Email

  Alege pachet

  * Vă rugăm să ne transmiteti data aproximativa pentru petrecere. Un membru al echipei o să vă contacteze în cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervării.

  Data rezervării

  Ora rezervării (în intervalul 12:00 – 20:00)

  Detalii Suplimentare

  Cautati locatii petreceri copii si nu aveți idei? Iată câteva sugestii din partea noastră!

    Indiferent daca este prima lor aniversare sau cea de-a paisprezecea, e nevoie sa organizați o petrecere tematică foarte bună pentru copiii dvs., făcând petrecerea cât mai specială cu putință și personalizând-o așa cum el își dorește. Aceasta trebuie să fie o prioritate pentru orice părinte. O dată pe an, cel mici trebuie să își îndeplinească dorințele, să se simtă special și să aibă alături de el toți prietenii.
  Zilele de naștere sunt foarte importante pentru cei mici. Acestea sunt prilejuri bune ca ei să se întâlnească cu cât mai mulți prieteni, sa se distreze si sa își creeze amintiri de neuitat. Poate ați observat pe Facebook sau pe Instagram fotografii de la zilele de naștere ale copiilor prietenilor dvs. Suntem siguri ca, văzând aceste poze, inclusiv copiii dvs. își vor dori o petrecere similara. Din fericire, acum exista foarte multe posibilități de a organiza petreceri copii extraordinare.

    Trebuie sa va lămuriți dacă invitați colegii de clasă ai copilului dvs. sau doar cei mai apropiați prieteni ai acestuia. Sau poate invitați mulți copii din ambele categorii. Prin crearea rapida a unei liste de invitați in locatii petreceri copii, puteți sa va faceți o idee despre locul unde veți organiza evenimentul, cat va costa totul si daca veți servi sau nu si masa pentru adulți acolo, căci copiii vor fi aduși de părinții lor. Aveți posibilitatea de a alege un loc în care să se poată servi si un mediu personalizat, ales de dvs. in prealabil, sau unde fiecare sa își comande ceea ce dorește să mănânce.
  De asemenea, puteți planifica activități si jocuri tematice cu cei mici. Jocurile sunt sarea si piperul unei petreceri reușite, însă ele trebuie bine alese. Organizarea petrecerii chiar în casa dvs. este ieftină și distractivă, dar veți avea mult de curățat prin locuința după aceea, ca să nu mai vorbim de lucrurile sparte, de pereții mâzgăliți sau de alte probleme pe care cei mici le pot crea acolo.

    Daca aveți o casă cu o curte generoasă și afară este cald și frumos, atunci veți scăpa de aceste îngrijorări, căci petrecerea va fi organizata afară. Pe de altă parte, poate veți dori să oferiți copiilor șansa de a se distra la un loc de joacă din oraș. Astfel, veți scăpa de stresul curățeniei de acasă, iar cei mici se vor distra de minune acolo. La locatii petreceri copii, fiecare copil poate avea parte de activitatea preferata, multe locuri de joaca ce organizează petreceri copii având chiar si animatori și angajați care să se ocupe de distracția copiilor.

  Noi va oferim unul dintre cele mai tehnologizate locatii petreceri copii in Bucuresti !

    Tehnologia poate juca un rol important in organizare unei petreceri de neuitat. Astfel, am achiziționat aparatura de ultima generație ce asigură o experiență digitală completa aici oricărui participant. Astfel, avem unul dintre cele mai bine dotate si frumoase locuri petreceri copii din Bucuresti. Vă așteptăm să vă prezetăm întreaga noastră ofertă.
  Poate doriți sa le asigurați copiilor dvs. o petrecere speciala de sărbători sau sa le oferiti experiențe de neuitat. Folosind cele mai performante aparate in domeniu, prin care orice joc poate căpăta aura realității. Asiguram o experiență VR completă.

    Doriți să ii organizați copilului dvs. o petrecere tematica speciala cu dinozauri? Sau o petrecere la care sa invitați animatori în costume ale personajelor preferate din desene animate? E important sa lăsați si copilul să ajute la aceasta dificila alegere.
  Cu cât mai devreme vă ocupați de organizarea petrecerii, cu atât mai bine! Faceți rezervările din timp pentru a fi siguri că aveți tot pachetul inclus. Nu este deloc plăcut să-i spui copilului ca magicianul pe care-l iubește atât de mult nu poate ajunge la petrecerea lui.
  O petrecere pentru copii nu ar avea culoare fără animatori sau cei care ii antrenează pe copii in activitățile specifice vârstei lor. Daca alegeți să colaborați cu o trupa de artiști profesioniști, nu uitați să le solicitați un portofoliu si sa încheiați un contract de prestări servicii. Doar astfel va veți putea asigura ca ei se achita foarte bine și complet de ceea ce se angajează să facă.

  Ce locatii petreceri copii sunt potrivite pentru ziua de naștere a copilului dvs.!

    Știți că trebuie să vă ocupați si de organizarea unei petreceri, atunci când se apropie ziua de naștere a copilului dvs. Sunt multe posibilități de a organiza așa cum trebuie un astfel de eveniment, însă nu toate ar fi pe placul copilului. E posibil să alegeți un loc de joaca special, dintre numeroasele locații petrecere copii disponibile in oraș sau sa organizați petrecerea chiar la dvs. acasă.

    Daca faceți astfel, asigurați-va ca aveți tot ce va trebui si notați totul, inclusiv daca aveți nevoie sa cumpărați sau sa împrumutați ceva de la prieteni. Veți avea nevoie de consumabile, decoruri, obiecte specifice unei petreceri si tot ceea ce este folosit de copii pentru a se distra. Verificați ofertele la articole de petrecere online cum ar fi pentru a economisi timp si pentru a putea să mergeti direct in magazine sa cumpărați ceea ce este nevoie.
  Posibilele consumabile de care ați putea avea nevoie pentru buna organizare a unei petreceri in locatii pentru copii: jocuri, muzica, vesela din plastic pentru servirea mesei si a tortului, confeti, baloane, confeti colorate etc. In schimb, daca alegeți sa țineți petrecerea la una dintre numeroasele locatii pentru copii, acolo veți avea la dispoziție cam tot ceea ce trebuie pentru a asigura celor mici distracție la maxim.

    O petrecere organizata acasă necesita o foarte atenta supraveghere a copiilor. Veti avea nevoie de ajutoare, asa ca nu va sfiiti sa apelati si la ceilalti parinti sau la membrii familiei dvs. In special in locuintele in care exista si piscina exterioara trebuie sa fiti foarte atenti deoarece copiii se pot accidenta grav daca nu sunt urmariti indeaproape de adulti. In privinta meniului, aveti grija sa alcatuiti unul simplu, bazat pe alimente sanatoase si usor de procurat. La o asemenea petrecere, trebuie sa va asigurati ca acitivtatile implicate vizeaza mai multe grupe de varsta, caci unii copii invitati pto veni acolo cu fratii lor mai mici, de exemplu.
  Nu uitati sa alcatuiti un meniu si pentru adulti sau, daca alegeti locatii petrecere copii, asiguratio-va ca acolo se pot servi si mancaruri pentru parintii copiilor sau ca exista o zona dedicata lor, acolo und epot sta de vorba si consuma ceva in orele in care asteapta sa isi ia copiii acasa. Cele mai apreciate spatii de joaca copii sunt cele in care ei pot sa se bucure de jocuri precum paintball sau alte jocuri in care este implicata tehnologia.

  Planificați din timp totul pentru reușită unei petreceri copii!

    Exista cateva metode prin care puteti optimiza costurile asa cum va doriti, dacă doriți sa-i organizati copilului dvs. o petrecere minunata fara a sparge contul din banca. O petrecere nu trebuie neaparat sa coste multi bani, insa este important sa fie bine planificata, in timp util. Uneori, parintii se feresc sa organizeze petreceri de ziua de nastere a copiiilor deoarece se gandesc la costurile implicate. Noi nu suntem de aceeais parere, ci credem ca o petrecere extraordinara poate costa putin.
  In primul rand, timpul este totul. Ne referim aici la utilizarea lui judicioasa. Planificati-va petrecerea intr-un anumit interval de timp in timpul zilei. Dupa-amiaza si pana la cina este cel mai bun timp la petrecere, atunci cand oaspetii nu se asteapta la o masa completa din partea dvs. Se pot organiza petreceri copii si fara a pune multe feluri de mancare, ci doar cateva gustari, bauturi si tortul celui sarbatorit.

    Important este sa aveti o planificare solida, bine alcatuita si etapizata. Incepeti sa studiati piata din timp, iar acest lucru va va oferi timp suficient pentru a afce o comparatie intre pretul din diferite magazine. In plus, nu va veti mai bate capul cu unele cumparaturi facute in ultimele minute pentru a cumpara lucruri necesare petrecerii, lucruri pe care poate le-ati uitat.
  Daca va ganditi la invitatii personalizate pentru petrecerea copilului dvs., e timpul sa treceti la varianta digitala a acestora. De ce? Pentru ca totul e mai ieftin, mai rapid si mai eficient. In plus, pareta grafica este mult mai atrgatoare in cazul invitatiilor digitale. Asa ca e mai bine sa trimiteti oaspetilor dvs. o invitatie electronica gratuita pentru organizarea ireprosabila a unei petreceri copii, iar ei vor putea confirma tot in varianta electronica.

    Veti economisi astfel ceea ce ati fi cheltuit in mod normal pe invitatii de hartie, iar banii respectivi vor putea fi folositi in alte scopuri, de exemplu, pentru a organiza petrecerea cat mai bine sau pentru a cumpara cadoul mult dorit de catre copilul dvs. pentru organizarea ireprosabila a unei petreceri copii, iar ei vor putea confirma tot in varianta electronica.
  Pentru pareta de divertisment, ganditi-va la conexiunile personale si resursele comunitatii din care faceti parte. Poate cunoasteti pe cineva care se pricele la jocuri cu copiii sau aveti prieteni care va pot face o recomandare pentur cineva foarte bun in domeniu. De exemplu, unele familii pot cere unui prieten care este ofiter de politie sa vina la petrecerea copilului lor in uniforma de politist, cee ace va fi foarte apraciat de cei mici.

  locatii petreceri copii
  locatii pentru copii
  spatii de joaca copii

  Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

  Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
  Facebook Univrse.ro
  Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
  Call Now Button