fbpx

Platforme VR KatWalk

KAT WALK este realizat special pentru aplicații în care ai nevoie să te miști de jur împrejur.

Platforma KAT WALK este o nouă bandă rulantă omni-direcțională pentru realitatea virtuală, cu un design special realizat, ce oferă o experiență nerestrictivă, cu posibilitate de mișcare la 360 de grade într-un spațiu restrâns. Are incorporați senzori de mișcare, care îți permit să controlezi personajul din joc cu propriul corp, lăsându-ți libertate să mergi, să alergi, înainte și înapoi, să sari, să te ghemuiești și să stai în lumea virtuală.

KAT WALK este realizat special pentru aplicații în care ai nevoie să te miști de jur împrejur. Te poți mișca liber, fără constrângeri și fără să-ți faci griji că ai putea să te lovești. Poți balansa mâinile sau le poți lăsa pe lângă corp, adoptând o postură naturală sau poți trece la diferite acțiuni în orice clipă. Fiecare joc necesită mișcări diferite, prin urmare poți sta așezat pentru a conduce o mașină sau poți zbura atunci când jocul o cere.

Pentru a avea parte de o experiență sigură și interesantă, design-ul unic al platformei îți poate limita mișcările orizontale și poate stopa funcția de mișcare pe verticală în timp ce mergi sau alergi, oferindu-ți un suport stabil și confortabil. Se poate modula la 35cm pe verticală pentru a-ți lăsa libertatea de a sări, a te ghemui, sau a sta pur și simplu. De asemenea, hamurile sunt ajustabile pentru a se mula pe diferite tipuri de corp și-i permite utilizatorului să stea, putând susține până la 140kg.

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button