fbpx

Simulatoare de
curse VR

Visul tău de a conduce o mașină de curse devine realitate (o realitate virtuală atât de reală).

Volanele de curse VR sunt cele mai fiabile simulatoare de curse auto, ce dispun de modele de controllere ușor de folosit și atractive. Simulatoarele dispun, de asemenea, de un motor dual force feedback, transmisie elicoidală și de o direcție clară, silențioasă, păstrată cu ajutorul padelelor schimbătorului de viteze, care creează o tranziție lină, fără distragere a atenției de la monitor.

Pentru a crea o experiență cât mai realistă și pentru a păstra postura corpului ca și când ai conduce o mașină reală, simulatorul este prevăzut cu pedale, frâne, ambreiaj, permițând accelerarea, frânarea și schimbarea vitezelor ca într-o cursă adevărată.

Mai mult decât atât, cu platforma Logitech simți fiecare înclinare și fiecare tip de teren și îți creează senzația că te-ai afla în academia lui Titi Aur. Cu un volan îmbrăcat în piele cusută manual, de înaltă calitate, cu un look & feel al unei mașini de curse performante, și cu echipamente elicoidale modelate după cele folosite în transmisiile auto pentru a reduce zgomotul și vibrațiile, ai parte de o experiență mult mai confortabilă și durabilă.

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button