fbpx

Magazin XR

Lasă-ți imaginația la joacă!

Gift CardVezi produsele

EchipamenteVezi produsele

Închirieri ochelariVezi produseleServicii Business

Vrei să dezvolți ceva cool și nu știi ce anume sa alegi? Te ajutam cu solutii software, hardware si know-how in tehnologii VR, AR, MR, XR.
Contactează-neVrei să deschizi o locație de Realitate Virtuală?

Îți stăm la dispoziție cu tot suportul de care ai nevoie in deschiderea propriei tale locații de Realitate Virtuală sau a unei francize UniVRse.
De la alegerea celei mai bune locații, echipamente și amplasarea eficientă în locație, la training-ul in folosirea echipamentelor si manangement-ul locației, îți suntem alături la fiecare pas.
Ai nevoie de echipamente sau software VR?


Fie că ai nevoie de echipamente/ochelari de Realitate Virtuală, fie că ești în căutarea unor programe sau jocuri de VR sau vrei să dezvoltăm noi un soft pentru tine, expertiza in domeniul noilor tehnologii ne va fi alături pentru a-ți livra cele mai bune soluții de VR/AR/XR.

Realitate virtuala. De la distracția pentru copii, adulți, la folosirea de echipamente VR în medicină

Realitate virtuala – tehnologia atât de apreciată de adulții pasionați de jocuri, dar adorată și de copii. Când vă întrebați dacă jocurile de realitate virtuala sunt periculoase pentru copii, este important să luați în considerare faptul că există restricții de vârstă pentru majoritatea căștilor și a unor echipamente VR. Cu toate acestea, dacă realitatea virtuală este sau nu dăunătoare rămâne neclar, deoarece nu au fost încă efectuate cercetări definitive.
Pur și simplu, aceste săli de realitate virtuala nu au existat suficient de mult pentru ca noi să știm cu adevărat efectele sale pe termen lung. Cu toate acestea, există îndrumări ale industriei în vigoare care ar trebui respectate. Regula generală este că niciun copil cu vârsta sub 7 ani nu trebuie să utilizeze echipamente VR – principalii producători stabilind exact restricțiile de vârstă. Personalul de la UniVRse știe exact vârstele care sunt admise pentru utilizarea acestor echipamente VR.

Când vine vorba de copiii care folosesc realitate virtuala, principalele motive de îngrijorare sunt îngrijorările părinților vis-a-vis de posibilele daune pe care le pot provoca căștile la dezvoltarea vederii unui copil. Oamenii de știință sunt îngrijorați de faptul că utilizarea unor echipamente VR ar putea crește riscul de miopie în copilărie – lucru care a crescut constant în ultimii ani odată cu creșterea expunerii la ecranul computerului în rândul copiilor. Deși aceasta poate fi o îngrijorare, mulți jucători mari din lumea VR folosesc timpul și cercetează pentru a se asigura că este sigur, distractiv și benefic pentru copii.
Expedițiile experimentate de Google au fost testate în școli. Copiii pot explora locații variate, dar platforma recomandă ca cei mici să nu fie expuși la o folosire îndelungată a unor echipamente VR pentru o perioadă prelungită de timp. Copii folosesc în acest caz aplicația de realitate virtuala în scop educativ.

Ce trebuie să știe părinții despre realitate virtuala

Realitate virtuala – toți cei care au încercat-o sunt de acord că este uluitoare. Odată ce vă legați căștile și puneți ochelari realitate virtuala, experimentați în mod real totul. Credeți cu adevărat că vă plimbați pe o stradă pariziană, că vă dați într-un roller coaster sau explorați corpul uman pătrunzând în funcționarea interioară a esofagului. Dar de la educație la medicină – nu se știe prea multe despre modul în care această realitate virtuala afectează copiii. Totul este mai intens. Deoarece creierul procesează experiențe de realitate virtuala similare cu modul în care procesează experiențe reale, poate provoca sentimente de frică, anxietate, dezorientare, dar și bucurie și emoție. De asemenea, personajele pot fi mai influente decât personajele pe care copiii le văd la televizor. Acestea pot avea efecte pozitive sau negative, în funcție de mesaj. Folosind ochelari realitate virtuala, copiii descoperă noi lumi, pe care nu le-ar putea explora în viața reală.

Folosind ochelari realitate virtuala, copiii sunt mai entuziasmați să învețe și să exploreze

Ochelari realitate virtuala folosiți în funcție de vârsta copilului. Verificați vârsta recomandată pe pachetul căștilor și cutia de la ochelari realitate virtuala și nu lăsați copiii mai mici să utilizeze produse concepute pentru copiii mai mari. Vârsta minimă nu se bazează pe dovada medicală a efectelor adverse asupra creierului și vederii, dar este cea mai bună presupunere a producătorului cu privire la cine este cel mai sigur produs.
Deoarece experiența de joc cu echipamente VR poate fi mai intensă decât cea a jocurilor clasice, este chiar mai important pentru a verifica comentariile, sfaturile celor de la locul de distracție pentru a vă asigura că jocul, conținutul și subiectul sunt potrivite pentru copilul tău. Urmăriți dacă începe să se rău, dacă îl doare burtica, este amețit, furios. Opriți jocul și discutați despre trăiri și experiențe. Întrebați-l ce simțea, care sunt diferențele dintre realitate virtuala și jocurile obișnuite de până acum.

Deși nu există studii pe termen lung, oftalmologii sunt de acord că nu există motive să ne îngrijorăm de faptul ca echipamente VR vor afecta dezvoltarea, sănătatea sau funcțiile ochiului. Limitările de vârstă pentru echipamente VR sunt normale, dar această tehnologie nu reprezintă o amenințare pentru ochi.   Copiii mici tolerează jocul de realitate virtuala, fără efecte remarcabile asupra funcțiilor vizuale. Realitate virtuala, atunci când este aplicată intenționat, poate ajuta la vindecarea deficiențelor de vedere. Strabismul, de exemplu, afecțiune cu care unele persoane se luptă toată viața, a cunoscut vindecarea cu realitate virtuala.
Această tehnologie poate ajuta la diagnosticarea problemelor din timp, deoarece unele experiențe de realitate virtuala sunt foarte asemănătoare cu instrumentele utilizate pentru tratarea celor cu vedere deficitară. Oricare ar fi poziția actuală în materie de VR și adecvarea acesteia pentru copii, un lucru pe care toată lumea poate fi de acord este lipsa evidentă de cercetare.

Folosiți echipamente VR și căutați oferte inchiriere ochelari VR pentru evenimentele team building

Echipamente VR la evenimentele de team building sunt aspecte puternice care vor putea să decidă exact modul în care participanții interacționează cu experiența. Poate fi benefic să aveți echipamente VR pentru fiecare participant în parte. Să căutați oferte pentru inchiriere ochelari VR, astfel încât experiența să fie testată, fiecare participant având propriul peisaj pe care poate să-l exploreze.
Poate fi la fel de util să creezi o dinamică de grup distractivă și antrenantă, cu mai multe persoane care interacționează simultan. De la experiențe relaxate, perfecte pentru a-ți face echipa să respire, la aventuri încântătoare care te vor pregăti pe tine și colegii tăi de muncă pentru a face față oricărei provocări. Planifică un eveniment de team building sau evenimente corporate cu echipamente VR, nu uita să ceri oferte pentru inchiriere ochelari VR pentru mai multe persoane. Construirea echipei poate lua mai multe forme și diferite obiective necesită experiențe complet diferite.

Toată lumea iubește un escape room. Munca în echipă este o activitate captivantă care poate fi realizată doar prin comunicare. Experimentul vă permite să aduceți cu ușurință provocării palpitante a unui escape room – și a tuturor beneficiilor sale de team building. Dacă membrii echipei dvs. se bucură de mister, intrigă și groază, acest joc este un mod sigur de a-ți condimenta următorul eveniment de team building. În ce constă experimentul pe care îl va trăi echipa ta. Camera este ca o provocare autentică de evadare pentru fiecare persoană.
Până la șase membri ai echipei pot lucra împreună în echipamente VR pentru a rezolva puzzle-uri, a descoperi indicii și a debloca ușile pentru a avea acces la zone noi cu atmosfere noi. Fiecare trăire a membrilor trebuie urmărită, doar lucrând în echipă vor reuși să dezlege misterele camerei. Abilităților fiecărui membru sunt importante.

Aplicații de realitate virtuala folosite în medicină pentru îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților

Realitate virtuala prezintă avantaje semnificative atunci când este aplicată la reabilitarea pacienților cu condiții variate. Realitate virtuala poate fi utilizată ca o îmbunătățire a terapiei convenționale pentru pacienții cu afecțiuni variind de la probleme musculo-scheletice, la paralizie indusă de accident vascular cerebral, sau deficite cognitive. S-a dovedit eficientă la pacienții cu AVC în faza cronică a bolii, a îmbunătățit pacienții care aveau frică de zbor, sindromul Vietnam, frica de înălțime și pacienții cu AVC cronici.
Echipamente VR, în ciuda utilizării lor mai frecvent de către persoanele mai tinere, este o sursă promițătoare de tehnici utile în identificarea și reabilitarea tulburărilor cognitive ale persoanelor în vârstă. Sistemele care folosesc echipamente VR pot include desktop și ochelari realitate virtuala montați pe cap. Au fost utilizate pentru a spori capacitatea de a efectua activități zilnice la pacienții cu demență, accident vascular cerebral și boala Parkinson, dar urmărind permanent siguranța pacienților.

realitate virtuala
echipamente VR
ochelari realitate virtuala
inchiriere ochelari VR

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button