fbpx
Petreceri Private

Redefinește sensul experiențelor sociale!

Descoperă un nou univrs al distracției!
Petrecerile private sunt întotdeauna o bătaie de cap, începând cu alegerea locației, cu amenajarea spațiului, până la faptul că trebuie să mulțumești toți invitații. Dar uită de griji, Univrse este acum la dispoziția ta, fiind locul ideal în care să organizezi petreceri private alături de prieteni sau de colegii de la muncă!

Aici o să ai parte de cea mai interesantă experiență, VR-ul fiind întotdeauna o alegere potrivită dacă îți dorești o atmosferă unică și relaxată, având în același timp garanția că nimeni nu se va plictisi.

Beneficii


  • Spațiu oferit în exclusivitate pentru petrecerea ta privată;
  • Aplicații multiplayer pentru tine și prietenii tăi;
  • O pereche de ochelari VR conectată la un proiector, pentru ca toți petrecăreții să aibă acces la experiența participantului;
  • Tehnologii imersive ale viitorului la dispoziția voastră;
  • Experiență socială inedită;
  • Entertainment garantat;
  • Fără dress code obligatoriu.

Pentru o petrecere privată la Univrse ai nevoie de un outfit confortabil și zâmbetul la purtător. De restul ne ocupăm noi! Pregătește-te să petreci timpul cu prietenii sau cu colegii de muncă într-un mod aparte și să ai simțul practic la îndemână, întrucât vei avea parte de super experiențe imersive, precum platforma omnidirecțională KatWalk și simulatoarele de curse în VR!

De asemenea, suntem deschiși pentru orice tip de cultură organizațională, spațiul putând fi alocat și pentru team-building-uri, întrucât ne dorim ca participanții să lege relații calde cu colegii de muncă și să aibă parte de un mediu prietenos. Creăm activități și momente special gândite astfel încât să ajutăm la închegarea echipelor și la dezvoltarea armonioasă a mediului organizațional.

Univrse ne-am propus să fie spațiul în care cad barierele profesionale și regulamentare, dând frâu liber imaginației. Ne dorim să creăm experiențe sociale și să oferim servicii și activități interesante pentru toate tipurile de personalitate și pentru diverse tipuri de evenimente. Așadar, scoate-ți cravata, dă jos sacoul, suflecă mânecile cămășii, invită-ți colegii la o ieșire după muncă și bucurați-vă de toate jocurile și echipamentele puse la dispoziție pentru a evada din spațiul real și a uita de deadline-uri și excel-uri pentru câteva clipe!

Contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru a primi o ofertă personalizată, în funcție de tipul de eveniment și de numărul invitaților pe care îi ai!

Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button