fbpx

Sală de jocuri în realitate virtuală deschisă prin StartUp Nation. Câți bani a investit antreprenorul

startup-cafe.jpg

Un antreprenor a deschis în București o sală de jocuri în realitate virtuală, prin programul StartUp Nation 2017. Programul oferă antreprenorilor un ajutor financiar de până la 200.000 de lei, fără a fi necesară o contribuție proprie pentru cheltuielile eligibile. În programul pe 2017, peste 19.000 de antreprenori au depus proiecte de afaceri, din care circa 8400 au fost eligibile.

Mircea Matei, cofondatorul uniVRse, susține că afacerea sa este cel mai mare spațiu de realitate virtuală din România. Pasionat de aplicațiile acestei tehnologii în diverse domenii (psihoterapie, educație, training, medicină, etc), antreprenorul și-a dorit inițial să deschidă un cinematograf VR, însă din cauza licențelor costisitoare a renunțat. Mircea ne-a povestit cum a început, cu ce bani și care au fost pașii făcuți pentru a-și deschide afacerea.

StartupCafe.ro: Cum ți-a venit ideea de sală de jocuri în realitate virtuală (VR)?

Mircea Matei: Ideea mi-a venit în timp ce eram student la facultatea de psihologie în Marea Britanie, la Univrsity of Essex. Acolo se discuta foarte mult despre Virtual Reality și cum multe studii au arătat eficiența realității virtuale în domenii precum: psihoterapie, educație, training, medicină, entertainment.

Sală de jocuri în realitate virtuală deschisă prin StartUp Nation. Câți bani a investit antreprenorulStart-up CafeVezi sursa →

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button