fbpx

14 aprilie 2018 – Marea deschidere

04aprilie.14.2018-Shooting-UniVRse-2048px-5006-1200x800.jpg

Sâmbătă, 14 aprilie, am deschis oficial cea mai mare sală de jocuri de realitate virtuală din Europa de Est. Iuhu! Ne-am adunat peste 60 de oameni, mici și mari, și am creat o experiență socială inedită! Avem și dovezi.

Participanții la eveniment au putut testa cele mai noi și mai performante gadget-uri de VR, fiecare pereche de ochelari având câte o experiență diferită. Cei mai curajoși au privit frica în ochi și au mers pe o scândură suspendată pe acoperișul unui zgârie-nor, aventurându-se într-un zbor deasupra orașului, depășindu-și astfel temerile și limitele conștiente sau nu. Alții au tras cu arcul sau și-au testat abilitățile de shooter, într-un mediu suprarealist, experimentând libertatea de mișcare și de acțiune la 360 de grade.

Pe lângă cele peste 100 de jocuri disponibile pentru VR, partea educațională a fost, de asemenea, îmbrățișată cu entuziasm de către public. Bucuria a fost și mai mare, când printre participanți am descoperit un doctor care a avut posibilitatea de a testa live aplicația de OrganonVR.
Mulți participanți au recunoscut că au venit din curiozitate, în urma vizionării filmului Ready Player One, și au rămas plăcut impresionați de platformele KatWalk, singurele din România, ale căror concept omnidirecțional fusese promovat și în film, în timp ce alții au venit din pasiune pentru gaming și VR.
Din punctul nostru de vedere, a fost un eveniment plin de distracție și voie bună, și sperăm să ne revedem curând, să repetăm această experiență socială!

Ne găsiți pe Calea Moșilor, nr 21.


Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button