fbpx

Cursuri de microlearning prin utilizarea de soluții de e-learning rapide

Creating-Microlearning-Courses-By-Leveraging-Rapid-eLearning-Solutions.jpg

Planul de evadare a microlearningului cu eLearning rapid

Progresele tehnologice ne-au făcut cu siguranță eforturile de formare rapide; ne așteptăm la dezvoltarea rapidă, la formarea rapidă și la aplicarea rapidă a învățării. Iată de ce soluțiile rapide de eLearning reprezintă o alegere excelentă pentru dezvoltarea cursurilor de formare.

Pentru anumite cursuri bazate pe abilități sau comportamente, este posibil să trebuiască să căutați o soluție de învățare care să depășească „rapidul”. S-ar putea să aveți nevoie de o soluție de instruire care să permită „învățarea la cerere”, care oferă posibilități de practică rapidă și poate fi consumată de cursanți în câteva minute.

Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un plan de evadare pentru microînvățare.

În timp ce conceptul de învățare la cerere pare atractiv, este atât de ușor de dezvoltat pe cât sună? Spre deosebire de computerele care pot fi complet reconectate pentru a procesa informații complexe cu ajutorul tehnologiilor precum învățarea automată și învățarea profundă, creierul uman nu poate învăța decât în propriul său ritm. Deci, ce poți face pentru a crea învățare la cerere, rapidă și care oferă experiențe de învățare de durată? Să aflăm.

Proiectarea microînvățării strategice pentru cursuri de formare prin valorificarea soluțiilor rapide de eLearning

Planul dvs. de microlearning poate să accelereze învățarea. Iată cum puteți începe să aveți un impact maxim și rapid.

1. Utilizați instrumentele de autorizare eLearning rapid

Microlearning, după cum știți deja, oferă conținut concentrat. Există un efort susținut care se îndreaptă spre extragerea conținutului potrivit pentru a aborda un singur obiectiv bazat pe performanță. Asta înseamnă că dezvoltarea va fi greoaie? Deloc, deoarece vă puteți baza pe instrumente rapide de creație, cum ar fi Articulate 360, Adobe Captivate, iSpring și Lectora, pentru a dezvolta rapid module de microlearning.

2. Alegeți un design „Mobile-First”

În loc să întrebați dacă microlearning-ul trebuie să fie proiectat pentru o experiență mobilă, întrebați dacă trebuie chiar să fie activat pentru accesul pe desktop. Dacă doriți cursuri de formare care să faciliteze învățarea în fluxul de lucru, este o cale de urmat o abordare mobilă în primul rând!

3. Convertiți elementele eLearning rapide în elemente de microînvățare

Cursurile de formare concepute pentru eLearning-ul rapid sunt lipsite de elemente fanteziste. În schimb, acestea se bazează pe un design instructiv pentru a oferi o experiență de învățare eficientă.

4. Urmați un proces de dezvoltare activ

Unul dintre motivele succesului soluțiilor rapide de eLearning este metodologia sa activă. Acest proces activ permite dezvoltarea iterativă, realizarea de prototipuri rapide, feedback continuu și evaluare până când produsul final este gata să fie lansat.

5. Mizați pe proiectarea soluțiilor de e-learning rapid

„Arhitectura eLearning” se referă la un cadru de învățare care satisface atât nevoile cursanților, cât și ale afacerii.

Când sunteți intermediarul dintre părțile interesate și echipa de dezvoltare a învățării, amintiți-vă că trebuie să vă concentrați atât pe învățare, cât și pe partea de afaceri a învățării.

Concluzie

Când cursurile de formare sunt prea lungi, durează mult timp pentru a se dezvolta sau sunt prea scumpe microlearningul este o alegere excelentă.

SURSA: https://elearningindustry.com/


Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button