fbpx

Cum eLearning-ul imersiv face ca învățarea să fie memorabilă

16x9-Large.jpg

Utilizarea tehnologiei pentru a simula situațiile de lucru cotidiene

Regulile și reglementarea pot fi printre cele mai importante aspecte ale desfășurării cursurilor și afacerilor, dar și un domeniu care este destul de neglijat. Să fim sinceri, este ușor să te blochezi în procesul de gândire a „este doar bun-simț” atunci când realitatea este mult mai complicată de atât. Regulile și reglementările din diferite industrii sunt în continuă schimbare și un pas greșit poate însemna bani mulți aruncați pe fereastră.

Acestea fiind spuse, nu este suficient să transmiteți informațiile către cursanți, angajați sau clienți. Trebuie să rămână, ceea ce nu este un lucru ușor atunci când regulile se schimbă constant și materialul nu este foarte interesant. Cu toate acestea, conținutul instruirii privind regulile tinde să fie lung și adesea irelevant. A face memorabilă învățarea este o provocare atunci când există șanse mari ca ao parte dintre cursanți sau angajați să nu fie interesați, dar cerințele industriei spun adesea că trebuie să-i educi oricum.

Aici învățarea digitală captivantă poate fi o mână de ajutor importantă, permițând cursanților și angajaților să își testeze singuri cunoștințele pe care le dobândesc.

Cele mai bune practici de simulare a învățării prin tehnologie

În procesul de învățare este important să analizați câteva aspecte. Pentru început, alegerea subiectelor potrivite va fi cu adevărat importantă datorită timpului și resurselor necesare pentru a crea aceste activități personalizate de eLearning. De asemenea, este important să luați în considerare ce părți ale instruirii dvs. privind regulile ar putea fi dificile, periculoase sau să necesite un anumit nivel de abilitate pentru a fi realizate. Simulările sunt grozave în aceste cazuri, deoarece permit o experiență „din lumea reală”, fără nici un prejudiciu pentru afacerea dvs.

Includerea scenariilor este o modalitate excelentă de a permite cursanților și angajaților să își îmbunătățească abilitățile într-un mediu mai puțin stresant. Frumusețea utilizării scenariilor este că acestea pot imita provocările și deciziile de zi cu zi care trebuie luate. Cu cât se vor simți mai confortabil angajații și cursanții luând acele decizii într-un mediu nestresant, cu atât vor reacționa mai bine atunci când gloanțele încep să zboare în viața reală.

Pregătirea pentru neprevăzut

Folosirea unor tactici de învățare, cum ar fi scenarii video captivante, poate reproduce provocările cu care se vor confrunta cursanții și angajații dvs. Mai mult, această metodă poate ilustra și juxtapune cu ușurință modul corect și greșit de a face față situațiilor zilnice.

Prin punerea la dispoziție a unei învățări captivante, vă pregătiți cursanții și angajații pentru a învăța, păstra și practica situații într-un mediu sigur, pregătindu-i mai bine pentru provocări neașteptate.

SURSA: https://elearningindustry.com


Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button