fbpx

Google Earth VR

google-earth-1200x800.jpg

VR-ul nu mai e o noutate, nu-i așa?

Știm cu toții că sunt o mulțime de lucruri pe care le poți face în VR. Dar acum, la Univrse venim cu ceva nou care sigur ți-ar da fiori pe șira spinării. Google Earth în realitate virtuală! E un woaaah moment.

Nu e aceeași senzație ca atunci când călătorești efectiv, când traversezi Podul cu Lanțuri din Budapesta sau când treci pe sub Poarta Brandenburg din Berlin și savurezi un croissant în Paris. Nu te păcălim. Dar te asigurăm că poți avea lumea la picioare în câteva clipe. Și e atât de real, încât uiți pentru câteva momente că de fapt… e doar o aplicație.

Călătoria ta imersivă începe cu un zoomed-out view: vezi toată Terra. Apoi, când ești pregătit să-ți iei zborul, dai zoom-in către locurile în care ai visat întotdeauna să ajungi. Poți să rătăcești printre străduțele New York-ului, să simți vântul pe Golden Gate sau să te întorci în orașul în care ai copilărit. Și nu te speria dacă te inundă emoțiile, poți să plângi dacă simți, avem șervețele.

Google Earth în VR se experimentează ca un open world game. Dar de fapt, e lumea reală. Transpusă. Virtualizată. Adusă aproape pentru tine. Nu la un click distanță, ci la o atingere. Partea cea mai faină e că poți să joci și rolul Demiurgului, să privești cerul și să selectezi momentul zilei în care-ți dorești să explorezi – răsărit, apus, miezul nopții, orice.

Dar nu ne crede pe cuvânt, vino să încerci!


Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button