fbpx

Top 5 motive pentru care să alegi VR

5-motive-1200x800.jpg

Ți-ar plăcea să te transpui, pentru câteva momente, într-o realitate paralelă? Să fii tu personajul principal al jocului și să trăiești acțiunea ca și cum ai fi acolo?

VR-ul presupune teleportarea într-o realitate virtuală, vizualizată cu ajutorul unui echipament special și cu ochelarii HTC VIVE, care îți conferă libertate de mișcare fără margini și o senzație puternică de acțiune propriu-zisă.

Acestea fiind zise… iată 5 motive pentru care să alegi experiența VR-ului în locul unei ieșiri banale în oraș:

1. Joci activ, nu pasiv

În VR, caracterul principal din joc ești chiar tu. În loc să te uiți la un ecran și să te joci de pe margine, ești direct implicat în acțiune. Ai posibilitatea să controlezi fiecare mișcare, să te transpui din real în virtual și să te bucuri de experiența jocului la 360 de grade.

2. Devine o experiență socială

VR-ul a fost încă de la început criticat pentru faptul că te izolează de ceilalți, în loc să fie o activitate de grup. E adevărat, e posibil ca în momentul în care experimentezi realitatea virtuală, să intri cu totul în personaj și să uiți de mediul înconjurător.

Dar hei, noi știm cât de mult contează prietenii pentru tine, prin urmare, la Univrse punem la dispoziție jocuri multiplayer și simulatoare de curse în VR, pentru ca experiența ta socială să nu se oprească niciodată. Dimpotrivă, capătă noi semnificații și dimensiuni.

3. Poți să zbori

Sună ciudat, nu-i așa? Dar parcă ne-am dorit cu toții, încă de mici, să simțim senzația aceea de plutire, să avem libertatea păsărilor de a se înălța la ceruri și de a vedea orașul de sus. În VR, poți acum să-ți îndeplinești acest vis. Zbori de pe o clădire pe alta, te arunci în gol și te bucuri de sentimentul că ai lumea la picioare.

4. Educație nonformală

Cu ajutorul unor aplicații de ultimă generație, poți învăța din domenii diverse, într-un mod mai mult decât interactiv! Educația devine o plăcere când te trezești în mijlocul cosmosului, când poți analiza îndeaproape corpul uman, când vezi că efectiv poți desena, chiar dacă n-ai crezut niciodată că ai talent, și multe, multe altele! În realitatea virtuală, educația nu mai e o corvoadă. E un tool de dezvoltare personală nonconformist, care te ajută să recuperezi informațiile pe care le-ai trecut cu vederea în școală. Sau pe care le-ai uitat. J

5. Îți învingi fobiile

Dacă ți-e frică să zbori cu avionul, ai rău de înălțimi, devii anxios în spații închise sau pur și simplu, ți-e frică să încerci lucruri noi… avem o veste bună! VR-ul este recunoscut, chiar și de psihologi, ca fiind un instrument extrem de util în lupta cu fobiile. Sau cu tine însuți. De multe ori e o problemă de percepție, și nu o realitate. Dar nu ne crede pe cuvânt. Vino să încerci!


Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button