fbpx

Îmbrățișând schimbarea: povestea industriei eLearning

shutterstock_293450465-1-copy-1080x675-1.jpg

Deși trăim visul unei povești de succes cu eLearning Industry, este imposibil să nu vedem schimbările actuale în realitatea formării educaționale. Toți cei de la eLearning Industry avansăm și ne îndreptăm atenția spre extinderea comunității noastre prin rebranding. Dar de ce a fost nevoie pentru a ajunge aici și cum se produce schimbarea? Citește-mi povestea și află noutățile dintr-o perspectivă foarte personală.

Salutând Arborele Cunoașterii

Să lăsăm jargonul de-o parte și să discutăm despre ceva familiar. Este foarte posibil ca unii dintre voi să fie interesați de grădinărit. Sau ai fost la un moment dat în viața ta sau cunoști o persoană care o face. Sunt sigur că știți cum vă simțiți să plantați o sămânță mică, să puneți niște sol, să o udați și să o urmăriți crescând câte puțin. Este nevoie de mult timp, răbdare și grijă.

La început, progresul este lent și s-ar putea chiar să vă simțiți frustrat dacă nu vedeți rezultate imediate. Nerăbdarea începe și abia aștepți să ai o plantă mare, voluminoasă, care să aducă frumusețe în viața ta. Vă veți gândi: „În ce m-am băgat?” Dar apoi, pe măsură ce începe să prindă contur, un zâmbet apare pe față, apare speranță și depuneți eforturi și mai mari în a o ajuta să crească. După un timp realizați că ați reușit să aduceți ceva la viață. Acum aveți o plantă superbă.

Urmărirea viselor și obținerea succesului

Probabil că vă întrebați de ce vorbim despre grădinărit. Faceți un pas înapoi și reflectați la asta. De fiecare dată când doriți să creșteți sau să creați ceva, există o succesiune de pași pe care trebuie să îi faceți pentru a vă atinge obiectivele. Este foarte asemănător plantării semințelor și creșterii plantelor. Începi cu o idee și îți pui inima, sufletul și energia în ea, astfel încât să o poți urmări devenind vie și o mare parte a vieții tale. Și este atât de reconfortant în cele din urmă.

Exact așa mă simt de fiecare dată când mă gândesc la propria mea călătorie cu crearea industriei eLearning. La început nu a devenit atât de mare, dar știi ce se spune, „Roma nu a fost construită într-o zi”, iar acest lucru este atât de adevărat. Am plantat o sămânță mică, am udat-o, mi-am dedicat timp pentru a o ajuta să crească. După ceva timp, cu urcușuri și coborâșuri sale, micuța mea sămânță a prins ramuri ale vieții și ale învățării și a devenit ceea ce știți cu toții astăzi drept emblema industriei eLearning – Arborele cunoașterii!

Schimbarea se adaptează la noua realitate

Astăzi, lumea se schimbă rapid. Realitatea actuală cere soluții imediate și o adaptare rapidă, dar atentă. Este imperativ să acceptăm și rebranding-ul eLearning și să acceptăm o altă mare provocare. Astfel, la eLearning Industry, eu și toți profesioniștii foarte calificați care lucrează pentru noi, ne suflecăm mânecile și suntem gata să începem să plantăm, să creștem și să recoltăm din nou. Este o treabă murdară, dar cu toții suntem dedicați și dispuși să o facem.

Mergem cu fluxul timpurilor, ne putem adapta. Este înfricoșător și intimidant, dar suntem mai mult decât fericiți să jucăm împreună. Este, de asemenea, captivant, așa că ne concentrăm asupra perspectivelor pozitive și, după câteva brainstorming-uri grele ducem industria eLearning la nivelul următor. Suntem gata să redenumim industria eLearning. Cu siguranță, nu ne negăm „originea” (eLearning), dar am dori să mergem mai departe și să ne extindem comunitatea.

Suntem mereu pozitivi

Organizația noastră reprezintă comunitatea, munca în echipă, responsabilitatea, progresul și productivitatea.

În prezent, învățarea online este și mai solicitantă datorită lucrului la distanță. În ultimele câteva luni, un număr din ce în ce mai mare de utilizatori, ajungând la 1 milion, ne-au vizitat. Continuăm să creștem și ne străduim să ne ajutăm comunitatea cu aceeași integritate și pasiune.

SURSA: https://elearningindustry.com/


Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi făcută publică. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Univrse © 2018. Proudly made by SOTA360.

Univrse este unul din cele mai mari spatii de realitate virtuala, care îți permite să prinzi aripi și să te transpui, experimentând realitatea virtuală cu cele mai noi și mai performante gadgeturi.
Facebook Univrse.ro
Bucuresti | Romania | 0740 501 061 | contact@univrse.ro
Call Now Button